Goed voor elkaar

In September 2016 is EV Fysiotherapie & Fitness ontstaan vanuit een doorontwikkeling van de voormalig fysio- en  manueel praktijk van Martin Eijkholt. Martin heeft sinds 1987 de praktijk aan de Werdmuller von Elggstraat gehad.

 

Door de samenwerking met drie jonge therapeuten gaf hij de kans aan de jeugd om iets moois op te bouwen terwijl hij daar zelf in mee kan groeien. 

 

Goed voor elkaar staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en het creëren van een win situatie voor alle betrokken partijen.
 

Nienke Derks

Nienke is de aangewezen therapeut als het om doorzetten bij bewegen gaat. Haar inzet komt goed tot zijn recht bij de beweeggroepen en bij bijvoorbeeld het programma Fit & vitaal. Daarnaast is Nienke opgeleid tot Zwanger Fit trainer en start ze in oktober 2018 met de eerste lessen Zwanger Fit.

Maatschapslid, Claudicatio- en Fysiotherapeut

Jorien Vrielink

Jorien is actief als fysiotherapeut met een focus op de oudere doelgroep. Als geriatrie fysiotherapeute heeft ze meer dan gemiddelde kennis en vaardigheden op het gebied van de behandeling van de oudere cliënten.

Maatschapslid, Fysio- en geriatrie therapeut

Julia Rikkert

Julia is het vaste gezicht als waarnemer bij EV Fysiotherapie en Fitness. Naast haar werkzaamheden is zij ook de sportverzorgster van het eerste van SV Delden. Julia voetbalt in haar vrije tijd bij SVO Twickel en ze zoekt graag de uitdaging op in de fitnesszaal. Haar ambitie is Dierfysiotherapie, ze start volgend jaar met de opleiding.

Fysiotherapeut

Ivo Agelink

Als Ivo in de zaal is, is hij niet te missen een energie rijke verschijning met een passie voor sport en bewegen. Hij helpt u graag verder bij het sporten op een verantwoorde manier. Ook kunt u aansluiten bij een van de groepslessen die hij begeleid.

Medisch Personal trainer en Fitness instructeur

Antoinette Veldhuis

Antoinette, doet naast haar eigen praktijk AV Massage & Sport ervaring op als fitness instructrice met het oog op de voorbereiding naar haar toekomstige loopbaan als lifestyle trainer / adviseur.

Sportzorgmasseur en Fitness instructrice

Sandra Dirksen

Sandra zorgt er voor dat u in onze praktijk prettig gebruik kunt maken van alle faciliteiten. De basis van het bedrijf is een prettige en schone omgeving.

Facilitaire diensten

Please reload

Martin Eijkholt

Martin heeft 25 jaar lang in het centrum van Delden gewerkt in zijn eigen praktijk "Fysio- en manuele therapie Eijkholt". Hij is gespecialiseerd in klachten van het schoudergewricht. Vol passie voor het vak zal hij zijn best doen u te helpen met het oplossen van uw lichaamsklachten.

Maatschapslid, Fysio- en manueel therapeut

Martijn Eijkholt

Martijn is vaak te vinden in de fitnesszaal, hij behandelt graag door cliënten te activeren en in hun eigen kracht te zetten. Complexe revalidatie situaties en trainen voor lange termijn doelen zijn voor hem de juiste uitdaging.

Maatschapslid, Fysiotherapeut en trainer

Sander Overbeek

Sander is vanaf zijn stage periode al werkzaam bij EV Fysiotherapie. De sporters kennen Sander waarschijnlijk van zijn zaterdag ochtend workout "Goedemorgen Sander". Sinds zijn afstuderen werkt hij bij EV als Fysiotherapeut. Hij begeleid veel sporters en houdt zich veel bezig met kruisband blessures en revalidaties.

Fysiotherapeut

Marisca Eijkholt

Marisca heeft Martin 25 jaar ondersteund in het bedrijf door alle administratieve randzaken af te handelen. Momenteel is Marisca actief binnen EV met de financiële administratie.

Financiele administratie

Esther Bunte

Als receptioniste en telefoniste zorgt Esther er voor dat de therapeuten zich met uw behandeling bezig kunnen blijven houden. Bewegen is Esther op het lijf geschreven, dit blijkt bijvoorbeeld uit haar diversiteit in sporten. Aqua Joggen, Nordic Walking en Volleybal houden haar wekelijks fit en lenig.

Receptioniste en telefoniste

Please reload

  • Google+ Logo
  • Facebook logo

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

8.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag:

9.00 uur - 13.00 uur

Contact:

Telefoon:

074 376 25 37

06 395 483 22

Mail:

info@evfysiotherapie.nl

Adressen:

De Berken 2a

7491 HJ Delden

Averinkstraat 30h

7491 ZC Delden