top of page

Fysiotherapie

Fysiotherapie

heeft u klachten en wilt u door ons onderzocht en behandeld worden?

Kwaliteit door deskundigheid & aandacht

Binnen de fysiotherapie is het doel om u weer zo fit mogelijk te krijgen. Dit kan zijn na een blessure bij het sporten of nadat u door uw rug bent gegaan, maar het kan ook na een operatie of ongeval. Bij EV is de deskundigheid in huis en delen professionals kennis en kunde met elkaar om voor u de best mogelijke zorg te bieden. 

Naast deskundigheid staat EV bekend om zijn betrokkenheid, bij elkaar, bij collega's en natuurlijk bij u. Onder het motto "goed voor elkaar" zetten wij ons in om er voor u te zijn. 

In het tempo van onze huidige maatschappij is aandacht voor elkaar steeds schaarser goed. Wij streven er naar om de tijd te nemen voor u en uw klachten. Zowel in de behandelkamer als daar buiten. Naast scholing en cursussen richt EV zich er op om van elkaar en van collega's te leren. Er worden regelmatig overleggen gepland waarin besproken wordt hoe behandelingen geoptimaliseerd kunnen worden. 

Iedereen is welkom

U hoeft geen lid te zijn bij EV om door ons behandeld te kunnen worden. Ook uw huisarts hoeft niet eerst bezocht te worden alvorens u bij ons komt. Wij gaan in het eerste gesprek na of uw klacht daadwerkelijk door ons behandeld kan worden. Onze korte lijnen met de huisartsen in de omgeving gebruiken wij desgewenst om snel te kunnen schakelen indien dit noodzakelijk is.

 

Naast de samenwerkingen met collega's in de praktijk werken we samen met andere zorgdisciplines die wij indien noodzakelijk snel kunnen betrekken bij uw behandeling. Vanzelfsprekend gaat dit altijd in overleg met u!

Verzekering en kosten

Tijdens de eerste afspraak zullen wij u op de hoogte stellen van de verwachte kosten van uw behandeling. Als u verzekerd bent kan het zijn dat uw verzekering een deel of de volledige behandeling vergoed. Of en hoeveel uw verzekering vergoed verschilt per klacht en persoon. Voor uw specifieke situatie adviseren wij u contact met ons op te nemen.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn alle therapeuten binnen onze praktijk aangesloten bij het Centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapie. Daarnaast is iedere fysiotherapeut BIG geregistreerd.

 

Onder kwaliteit verstaan wij de beste zorg voor de beste prijs. Bepaalde zorgverzekeraars stellen voorwaarden aan hun contracten waar wij en u niet bij gebaat zijn. deze voorwaarden dragen niet bij in onze visie over goede zorg. Daarom hebben wij er voor gekozen uw zorg op de eerste plaats te zetten en niet met alle zorgverzekeraars een contract te tekenen. 

 

Wat betekent dit voor u? 

U krijgt een factuur van uw behandelingen aan het einde van de maand. Bent u verzekerd voor fysiotherapie via uw aanvullende zorgverzekering? dan kunt u de factuur indienen bij uw zorgverzekering. Zij vergoeden dan de volledige of gedeeltelijke factuur (afhankelijk van uw zorgverzekering).


 

Afbeelding KNGF BIG.jpg

Fysiotherapie in Delden | Overijssel

074 376 25 37

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page