top of page
Fysiotherapeut masseert nek bij EV Fysioherapie en Fitness

GOED VOOR UW GESTEL

Onze kracht? Ons team van ervaren specialisten. Alles in ons werk is erop gericht om uw klacht snel en langdurig te verhelpen. Zodat u altijd de behandeling krijgt die maximaal werkt in uw specifieke situatie. Onze fysiotherapeuten krijgen de ruimte om hun passie na te jagen en studies te volgen die aansluiten bij hun interessegebied. U wordt behandeld door leergierige therapeuten met kennis van zaken. Onze receptionistes Esther Bunte en Manon Bril zorgen ervoor dat u met uw klachten bij de juiste therapeut terechtkomt.

We behandelen u met de nieuwste technologie

Het gemotiveerde en ervaren team van EV Fysiotherapie & Fitness beheerst gangbare behandelmethoden. Maar we blijven altijd nieuwsgierig naar nieuwe behandelingen en technologie. We gaan mee in de laatste technologie en blijven hierin investeren. Graag geven we u hiervan twee voorbeelden.

Eigen echoapparaat

Onze praktijk beschikt ook over een echoapparaat. Daarmee kijken we naar gewrichten, spieren en pezen. Ideaal, want klachten hebben veel mogelijke oorzaken en de gebruikelijke testen zijn niet altijd even betrouwbaar. Dankzij ons echoapparaat checken we, wanneer nodig, of het beeld uit de test klopt.

 

Bijna geen tijdverlies

Doordat we echo’s bij ons op de praktijk maken, verliest u geen kostbare tijd met de slepende route langs huisarts en specialist in het ziekenhuis en weer terug. Want daar gaat vaak langere tijd overheen. Dankzij ons echoapparaat heeft u snel een helder beeld. Plus de daarbij perfect passende persoonlijke behandeling.

Sneller revalideren door koeling en compressie

Bent u geopereerd aan bijvoorbeeld uw knie? Dan staan de zwellingen uw revalidatie behoorlijk in de weg. Dit is jammer, want hoe eerder we starten met bewegen, hoe beter dit is voor uw herstel. Dit lossen we voor u op met een nieuw apparaat dat met koeling en compressie werkt. Na uw operatie aan een gewricht kunnen we dit bij u toepassen. De zwellingen nemen snel af en we kunnen direct onze behandeling voor revalidatie voor u starten.

Uw klacht snel en langdurig verholpen

Intake en onderzoek

€ 60,50/30 minuten

Zitting fysiotherapie

€ 45,00/25 minuten

Zitting specialistische fysiotherapie

€ 58,00/30 minuten

Bijvoorbeeld geriatrie, bekken, etc.

Toeslag aan huis

€ 12,00

Echografisch onderzoek

€ 75,00/30 minuten

Verslaglegging op verzoek aan derden

€ 90,00

Alle eventuele behandelingen zijn bij de prijs inbegrepen

EV Fysiotherapie kostenoverzicht

Uw eerste afspraak

Om u goed te kunnen helpen, plant een therapeut de eerste keer meer tijd in. Zo kan hij of zij u uitgebreid bevragen, onderzoeken en zijn of haar bevindingen vastleggen in een dossier, dat voor u wordt aangemaakt. Om u gelijk te kunnen behandelen plant (als de agenda dat toelaat) de therapeut gelijk een behandeling in. Zo wordt u bij de eerste afspraak al behandeld.

Portret Fysiotherapeut bij EV Fysioherapie en Fitness behandelt met dry needling

FYSIOTHERAPIE

bottom of page