top of page

14 items gevonden voor ""

 • Zwanger Fit

  Nog geen abonnement? Maak eerst een afspraak. Ga naar https://www.evfysiotherapie.nl/fitness-abonnementen Zwangerfit® is een actieve vorm van zwangerschapsbegeleiding met een preventief karakter. Het is wetenschappelijk aangetoond dat een goede conditie grote voordelen oplevert in de periode rond de bevalling. Klachten en vermoeidheid kunnen worden voorkomen of verminderd. Je voelt je fitter en de training heeft een positief effect op o.a. uw nachtrust en bloeddruk. Bij een goede conditie kunnen de weeën krachtiger zijn, hetgeen een positief effect heeft op de bevalling. Een getrainde vrouw is bewuster van haar krachten, en de processen in eigen lichaam. Ook is zij meestal beter in staat te voelen wat haar lichaam aan kan. ​ Iedere zwangere vrouw die actief wil blijven of worden tijdens en na de zwangerschap is welkom. Vanaf 12 weken zwangerschap tot aan negen maanden na de bevalling kunt u deelnemen aan de cursus Zwangerfit®. Een goede conditie levert grote voordelen op in de periode rond de bevalling. Klachten en vermoeidheid kunnen worden voorkomen of vermindert. Je voelt je fitter en training heeft een positief effect op o.a. uw nachtrust en bloeddruk. Ook is uw herstel na de bevalling vaak sneller en bent u eerder terug op uw oude gewicht en conditieniveau. Dat komt u en uw baby ten goede. ​ Zwangerfit® en Mammafit® wordt verzorgd door Nienke Derks. Zij heeft de opleiding tot NVFB-ZwangerFit-docent gevolgd en is MSc Bekkenfysiotherapeut. Er wordt nauw samengewerkt met bijvoorbeeld de verloskundige of een bekkenfysiotherapeut zodat er vroegtijdig advies kan worden gegeven en indien nodig doorverwezen kan worden.

 • Femme Fit

  Femme Fit is de sportgroep van Antoinette. Zij neemt u op vrijdagochtend vol enthousiasme en gezelligheid mee in beweging. Iedereen wordt op haar eigen niveau uitgedaagd. Deze pittige les is gevarieerd en toegankelijk voor alle leden.

 • Senior Fit

  Sporten is het actief bewegen en het uitdagen van uw lichaam op of net buiten de grenzen van uw comfortzone. Tijdens de Senior Fit trainingen belasten we u net iets langer of zwaarder dan u in uw dagelijks leven doet. Deze manier van trainen is veilig en goed te doseren waardoor u zich fitter voelt in het dagelijks leven.

 • Personal Training 30

  Jelle Notkamp is de Personal trainer bij EV. Zijn aanpak wordt versterkt door de nauwe samenwerking met fysiotherapeuten. Dat maakt zijn begeleiding bij uitstek geschikt voor mensen die zo min mogelijk risico op blessures willen riskeren. ​ Vanuit zijn eigen passie, kennis en kunde in de fitness werkt hij planmatig samen met je aan het behalen van jouw doelen binnen een afzienbare tijd. Je doel is natuurlijk individueel en daarom zal het plan en de training hierop aansluiten. In de eerste kennismaking word je ingelicht over de diverse mogelijkheden. De genoemde tijd is voor de begeleiding. Dus de warming up en cooling down vinden plaats voor en na de training.

 • Senior Fit Blijven

  Sporten is het actief bewegen en het uitdagen van uw lichaam op of net buiten de grenzen van uw comfortzone. Tijdens de Seniortrainingen belasten we u net iets langer of zwaarder dan u in uw dagelijks leven doet. Deze manier van trainen is veilig en goed te doseren waardoor u zich fitter voelt in het dagelijks leven. ​ Jorien Vrielink (ouderen specialist), is de coördinator van de groepen en zal u op basis van een onderzoek en gesprek voorzien van instructies en begeleiding m.b.t. de voor u meest relevante oefeningen. ​ Heeft u last van blessures of andere ongemakken? Geeft u dit dan aan bij uw gesprek, Jorien houdt hier nadrukkelijk rekening mee. Vallen & opstaan Veelal gaat ouder worden gepaard met verminderde spierkracht in de benen en armen. Een direct gevolg wat hieruit voortvloeit is vallen. Door een val kunt u van geheel zelfstandig en onafhankelijk naar volledig afhankelijk zijn gaan in een zeer korte tijd. Dit moet u dus absoluut voorkomen. ​ Mocht het toch zijn dat u ten val komt dan zijn tips en trucs niet overbodig om weer in de benen te komen. Valpreventie heeft voor ons en voor u een hoge prioriteit. Samen met u werken we aan voldoende spierkracht in o.a. de benen en nemen we technieken, tips en trucs door om weer in de benen te komen als u bent gevallen.

 • Personal Training 60

  Jelle Notkamp is de Personal trainer bij EV. Zijn aanpak wordt versterkt door de nauwe samenwerking met fysiotherapeuten. Dat maakt zijn begeleiding bij uitstek geschikt voor mensen die zo min mogelijk risico op blessures willen riskeren. ​ Vanuit zijn eigen passie, kennis en kunde in de fitness werkt hij planmatig samen met je aan het behalen van jouw doelen binnen een afzienbare tijd. Je doel is natuurlijk individueel en daarom zal het plan en de training hierop aansluiten. In de eerste kennismaking word je ingelicht over de diverse mogelijkheden. De genoemde tijd is voor de begeleiding. Dus de warming up en cooling down vinden plaats voor en na de training.

 • Fit Door 'n Roosje

  Fit en voldaan het weekend in? Doe dan mee met Fit Door ‘n Roosje! Een fanatieke én gezellige groepsles verzorgd door Roos met een gevarieerd aanbod aan oefeningen (conditie, kracht en coördinatie). Elke zaterdagochtend om 9:15 en 10:00 uur.

 • Mama Fit

  Zwangerfit® is een actieve vorm van zwangerschapsbegeleiding met een preventief karakter. Het is wetenschappelijk aangetoond dat een goede conditie grote voordelen oplevert in de periode rond de bevalling. Klachten en vermoeidheid kunnen worden voorkomen of verminderd. Je voelt je fitter en de training heeft een positief effect op o.a. uw nachtrust en bloeddruk. Bij een goede conditie kunnen de weeën krachtiger zijn hetgeen een positief effect heeft op de bevalling. Een getrainde vrouw is bewuster van haar krachten, en de processen in eigen lichaam. Ook is zij meestal beter in staat te voelen wat haar lichaam aan kan. ​ Iedere zwangere vrouw die actief wil blijven of worden tijdens en na de zwangerschap is welkom. Vanaf 12 weken zwangerschap tot aan negen maanden na de bevalling kunt u deelnemen aan de cursus Zwangerfit®. Een goede conditie levert grote voordelen op in de periode rond de bevalling. Klachten en vermoeidheid kunnen worden voorkomen of vermindert. Je voelt je fitter en training heeft een positief effect op o.a. uw nachtrust en bloeddruk. Ook is uw herstel na de bevalling vaak sneller en bent u eerder terug op uw oude gewicht en conditieniveau. Dat komt u en uw baby ten goede. ​ Zwangerfit® en Mammafit® wordt verzorgt door Nienke Derks. Zij heeft de opleiding tot NVFB-ZwangerFit-docent gevolgd. Er wordt nauw samengewerkt met bijvoorbeeld de verloskundige of een bekkenfysiotherapeut zodat er vroegtijdig advies kan worden gegeven en indien nodig doorverwezen kan worden.

 • Circuit Training

  Welkom bij de Circuit Training van EV Fysiotherapie en Fitness! Deze training is ontworpen om u een complete en effectieve work-out te bieden, die uw hele lichaam zal versterken en verbeteren. Ons circuit bestaat uit verschillende stations die verschillende spiergroepen en audio-oefeningen targeten. Onze ervaren trainers begeleiden u bij elke stap van de weg en motiveren u om uw beste prestaties te leveren. Of u nu uw conditie wilt verbeteren, spieren wilt opbouwen of gewicht wilt verliezen. Kom langs en ervaar zelf de voordelen van deze uitdagende en leuke training!

 • Je Hart Fit

  Alleen te boeken met een verwijzing van het ziekenhuis

bottom of page