top of page

Hidde Flokstra

Algemeen fysiotherapeut, sportfysiotherapeut i.o.

Ik ben Hidde en bij EV werkzaam als fysiotherapeut. Op het moment ben ik bezig met het volgen van een masterstudie, zodat ik me straks sportfysiotherapeut mag noemen. Ik vind het leuk om met sporters te werken en te helpen met (sport)revalidaties. Ik ben daarom vaak in onze zaal te vinden. Daarnaast word ik ook vaak ingeschakeld voor echografisch onderzoek binnen de praktijk en ben ik opgeleid voor het behandelen van klachten met shockwave therapie.

Ook ben ik op de dinsdagavond te vinden op sportpark De Mors. Hier kunnen de leden van DHV en SV Delden langskomen voor een sportspreekuur. Hier geef ik vaak tips en adviezen met betrekking tot blessures en een eventuele behandeling.

Buiten de fysiotherapie om vind ik het ook leuk om zelf met sport bezig te zijn. Mijn grote passie is voetbal. Ik volg het veel en ben al 20 jaar lid van S.V. Delden, maar helaas vanwege blessures ben ik niet meer op het voetbalveld te vinden. Om mijzelf op een andere manier fit te houden ben ik onder andere bezig met hardlopen, fitness en padel. Daarnaast is spelen van muziek met gitaar een andere hobby van mij.

bottom of page