top of page

Antoinette Velthuis

Leefstijltrainer, fitnesstrainer

Antoinette is mijn naam, gehuwd en moeder van twee uitwonende kids. Van nature ben ik een 'mensenmens' en hou vooral van diverse (nieuwe) uitdagingen.
Het begin van mijn werkend bestaan heb ik gewerkt als personeelsfunctionaris bij diverse bedrijven. Toen ontdekte ik hobbymatig de leuke kanten van het massage-vak en ontstond al snel een eigen massagepraktijk aan huis.

Tot ruim 5 jaar geleden; de administratieve job heb ik vaarwel gezegd en ben me nog meer gaan toeleggen op de fysieke kant van de mens. Met een diploma als geregistreerd gewichtsconsulente in m’n pocket, heeft dit geleid in een superleuke parttime job bij EV Fysiotherapie & Fitness. Je komt me tegen als fitnessinstructeur waarbij ik enthousiast en gedreven onze sporters – jong en oud – begeleid in diverse groepslessen. Mijn tweede passie is het coachen van iedereen (die wil) naar een gezond voedings- en leefstijlpatroon.

Naast deze bezigheden heb ik ook nog tijd om zelf te sporten, dus je vindt me regelmatig op de tennisbaan, in onze eigen sportzaal en af en toe padellen met collegae. En onder het genot van een hapje en drankje leg ik graag een kaartje met vrienden.

bottom of page