top of page
Handen op elkaar voor samenwerken bij EV Fysio en Fitness

SPECIALE ZORG

Speciale zorg nodig? Wij selecteren voor u precies de vereiste specialist

EV biedt bijna alle diensten voor fysiotherapie en fitness onder een dak. Wel zo praktisch! Maar soms vergt uw fysieke herstel een bijzonder specialisme dat we niet in ons team hebben vertegenwoordigd. Geen nood: uit een wijd, vertrouwd netwerk adviseren we u precies de vereiste specialist.

 

Goede samenwerking met professionals

 

Zo werken we nauw samen met collega-fysiotherapeuten, huidtherapeuten, podotherapeuten en psychomotore therapeuten. Bij deze samenwerking vinden we het belangrijk dat, naast de deskundigheid, onze collega-behandelaars net zo toegewijd zijn aan een goed behandelresultaat als dat we dat zijn.

 

Betrokken bij netwerken en projecten

 

We zijn betrokken bij netwerken en projecten die op basis van de juiste zorg op de juiste plek zorgen voor een efficiëntere behandeling van cliënten. Hierbij kunt u denken aan het Geriatrienetwerk, Parkinson Netwerk, DementieNet Delden, Claudicationetwerk in het Chronisch zorgnetwerk, etc. 

In Delden werken wij samen met de fysiotherapeuten van EV Fysiotherapie. Een voorbeeld hiervan zijn de nazorg oncologiepatiënten. In het nazorgtraject is het van belang om stapsgewijs weer conditie op te bouwen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Daarnaast leveren wij als huidtherapeuten zorg voor het litteken, oedeemvorming, bestralingsschade en bewegingsvrijheid. Deze laatste wordt dan zowel in de behandelkamer behandeld door middel van fascia releasetechnieken als ook in de oefenzaal met behulp van bewegingsoefeningen. 

We plegen gemakkelijk overleg en kunnen zo de zorg goed afstemmen waardoor het herstel zo voorspoedig mogelijk verloopt.

 

Podotherapie Reggestreek

“Wij van Podotherapie Reggestreek werken al enkele jaren prettig samen met de fysiotherapeuten van EV fysiotherapie. Zo verwijst de podotherapeut regelmatig mensen door voor oefentherapie, shockwave, dry needling, medical taping of manuele therapie. Maar ook andersom verwijzen de fysiotherapeuten van EV mensen door wanneer er sprake is van eventuele afwijkingen in statiek en dynamiek. Zo kunnen beide disciplines elkaar versterken met als doel de cliënt pijnvrij laten bewegen.”

 

Praktijk PMT Hof van Twente

 

Goed voor elkaar en goed voor jezelf!

"Bij EV hebben ze het en zijn ze goed voor elkaar! Niets voor niets staat dat groot onder hun naam geschreven op het pand. Een visie waar ik als huurder bij EV met mijn praktijk PMT Hof van Twente me goed in kan vinden. Dit goed voor elkaar zijn, komt in alles terug. Het warme welkom, de fijne behandelkamers, de ruime fitness en de professie van de collega’s.  Maar het zijn ook de details, zoals de legpuzzel op tafel, de koffie die klaarstaat en de gezonde en lekkere recepten of tafel. Alles om goed voor elkaar, maar ook goed voor jezelf te zorgen.

Ook bij PMT Hof van Twente gaat om goed voor jezelf te zijn. Door (meer) te bewegen en goed te luisteren naar je lichaam wordt je fysiek en mentaal sterker! In de PMT staan we stil bij wat je lichaam je vertelt. Hierdoor lukt het vaak om krachtige keuzes te maken als het gaat om zelfzorg en dan… dan heb je dus goed voor elkaar!”

 

Rianne Oonk

Psychomotorisch therapeut Praktijk PMT Hof van Twente

bottom of page