Senior training

65+ Fitness

Sporten is het actief bewegen en het uitdagen van uw lichaam op of net buiten de grenzen van uw comfortzone. Tijdens de Seniortrainingen belasten we u net iets langer of zwaarder dan u in uw dagelijks leven doet. Deze manier van trainen is veilig en goed te doseren waardoor u zich fitter voelt in het dagelijks leven. 

Jorien Vrielink (ouderen specialist), is de coördinator van de groepen en zal u op basis van een onderzoek en gesprek voorzien van instructies en begeleiding m.b.t. de voor u meest relevante oefeningen.

Heeft u last van blessures of andere ongemakken? Geeft u dit dan aan bij uw gesprek, Jorien houdt hier nadrukkelijk rekening mee.

Vallen & opstaan

Veelal gaat ouder worden gepaard met verminderde spierkracht in de benen en armen. Een direct gevolg wat hieruit voortvloeit is vallen. Door een val kunt u van geheel zelfstandig en onafhankelijk naar volledig afhankelijk zijn gaan in een zeer korte tijd. Dit moet u dus absoluut voorkomen. 

Mocht het toch zijn dat u ten val komt dan zijn tips en trucs niet overbodig om weer in de benen te komen. Valpreventie heeft voor ons en voor u een hoge prioriteit. Samen met u werken we aan voldoende spierkracht in o.a. de benen en nemen we technieken, tips en trucs door om weer in de benen te komen als u bent gevallen.

  • Google+ Logo
  • Facebook logo

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

8.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag:

9.00 uur - 13.00 uur

Contact:

Telefoon:

074 376 25 37

06 395 483 22

Mail:

info@evfysiotherapie.nl

Adressen:

De Berken 2a

7491 HJ Delden

Averinkstraat 30h

7491 ZC Delden