Geriatrie

fysiotherapie

Als u ouder wordt stapelen gezondheidsproblemen zich op, wat voor gecompliceerde combinaties van klachten kan zorgen. Daarnaast neemt de kwetsbaarheid toe in verschillende vormen zoals bijvoorbeeld osteoporose. 

De geriatrie fysiotherapeut is gespecialiseerd in dit soort situaties. De praktijk is zo ingericht dat niemand zich beperkt hoeft te voelen, zo zijn in het hele gebouw drempels weggelaten waar dit mogelijk was. De kamers zijn ruimtelijk opgesteld zodat het gebruik van een loophulpmiddel eenvoudig is en indien nodig is er een mindervaliden toilet aanwezig.

Voorkomen is beter dan genezen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het gebeurt meestal thuis of in de buurt. Een belangrijk onderdeel van geriatrie fysiotherapie bestaat dan ook uit het voorkomen van bijvoorbeeld een val of ander ongeval.

Jorien Vrielink is de specialist i.o. binnen onze praktijk. Zij zal met u het gesprek aangaan m.b.t. het behalen van uw doelen. Door de directe samenwerking met andere specialisten op het gebied van ouderen zorg bent u in goede handen.

  • Google+ Logo
  • Facebook logo

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

8.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag:

9.00 uur - 13.00 uur

Contact:

Telefoon:

074 376 25 37

06 395 483 22

Mail:

info@evfysiotherapie.nl

Adressen:

De Berken 2a

7491 HJ Delden

Averinkstraat 30h

7491 ZC Delden