top of page

Fysiotherapie

Geriatrie Fysiotherapie

Voorkomen is beter dan genezen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het gebeurt meestal thuis of in de buurt. Een belangrijk onderdeel van geriatrie fysiotherapie bestaat dan ook uit het voorkomen van bijvoorbeeld een val of ander ongeval.

Jorien Vrielink is de specialist binnen onze praktijk. Zij zal met u het gesprek aangaan m.b.t. het behalen van uw doelen. Door de directe samenwerking met andere specialisten op het gebied van ouderen zorg bent u in goede handen.

Als u ouder wordt stapelen gezondheidsproblemen zich op, wat voor gecompliceerde combinaties van klachten kan zorgen. Daarnaast neemt de kwetsbaarheid toe in verschillende vormen zoals bijvoorbeeld osteoporose. 

De geriatrie fysiotherapeut is gespecialiseerd in dit soort situaties. De praktijk is zo ingericht dat niemand zich beperkt hoeft te voelen, zo zijn in het hele gebouw drempels weggelaten waar dit mogelijk was. De kamers zijn ruimtelijk opgesteld zodat het gebruik van een loophulpmiddel eenvoudig is en indien nodig is er een mindervaliden toilet aanwezig.

Fysiotherapie in Delden | Overijssel

074 376 25 37

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page