Onze tarieven

Onbeperkt Fitness

U sport op eigen gelegenheid en op tijden dat het u uitkomt

U gaat een overeenkomst voor 6 maanden, hierna is het lidmaatschap maandelijks opzegbaar.

€ 37,50 per maand

10 rittenkaart

U kunt 10 keer komen sporten, als u komt neemt u uw rittenkaart mee en laat deze aftekenen.

U krijgt bij aankoop een tien rittenkaart. Deze neemt u mee als u komt sporten, de rittenkaart is persoonsgebonden en blijft 1 jaar geldig.

€ 85,- (eenmalig)

65+ Fitness

Sporten onder begeleiding op uw eigen niveau

U wilt sporten onder begeleiding en bent 65 jaar of ouder? Dan kunt u als lid van EV zonder extra kosten deelnemen aan de 65+ groep. Er worden op meerdere tijden groepen begeleid. vraag naar de voorwaarden.

€ -

Jeugd Fitness abonnement

Tot 18 jaar sport u bij ons onder begeleiding tenzij anders overeengekomen

Er worden twee keer per week jeugd begeleiding groepen aangeboden, tijdens deze groepen wordt er op gelet dat er op een verantwoorde manier gesport wordt. Wilt u zelf met een van uw kinderen gaan sporten? Jeugd tot 18 jaar sport bij ons enkel onder volwassen toezicht.

€ 27,50 per maand

Personal training

U krijgt individuele begeleiding op afspraak.

Samen met uw personal trainer bespreekt u uw doelen voor de komende periode. Uw trainer stelt voor u een programma op. Ideaal als u doelgericht wilt trainen.
 

€ 30,- per half uur

BOOST YOUR TRAINING

Snel overzichtelijk betaalbaar

Binnen dit programma werkt in drie personal training sessies aan voldoende kennis en vaardigheden om zelfstandig door te trainen. Zo weet u zeker of u op de juiste weg bent. Uw trainer voorziet u van een trainingsprogramma i.c.m. de nodige adviezen.

€ 90.- (eenmalig)

FIT & VITAAL

Zorg dat u weer lekker in uw vel zit

Binnen het programma FIT & VITAAL gaat u in een traject van 12 weken samen met een groep, op een gemoedelijke maar uitdagende manier aan de slag met een combinatie van voeding en bewegen. U krijgt hierbij zowel individuele als groepsbegeleiding. Ook een goed programma voor als u wilt afvallen. Een deel van de aanschafwaarde van dit programma kunt u op uw zorgverzekering verhalen*. (*vraag naar de voorwaarden)

€ 199,-

GOEDEMORGEN SANDER

Heerlijk wakker worden met een stevige workout

Op zaterdag ochtend om 9:30 uur geeft Sander de "Weekend Wake up Workout" leden van EV kunnen deelnemen zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn, wel vragen wij u of u zich wilt inschrijven op het whiteboard in de zaal.

€ -

FUNCTIONAL TRAINING

Train voor alle daagse fitheid

Leden van EV kunnen zonder extra kosten deelnemen aan de groep FUNCTIONAL TRAINING. Wel vragen wij u of u zich wilt inschrijven op het whiteboard in de zaal. 

€ -

SKI FIT

Goed voorbereid op wintersport

Dit jaar kunt u als lid van EV meedoen aan SKI FIT zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Wel wordt u verzocht uw naam op het whiteboard in de zaal te schrijven. Wij streven naar groepen van 8 tot 10 personen i.v.m. de kwaliteit van begeleiding die we nastreven.

€ -

Please reload

  • Google+ Logo
  • Facebook logo

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

8.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag:

9.00 uur - 13.00 uur

Contact:

Telefoon:

074 376 25 37

06 395 483 22

Mail:

info@evfysiotherapie.nl

Adressen:

De Berken 2a

7491 HJ Delden

Averinkstraat 30h

7491 ZC Delden