FITNESS

GROEPEN

Samen sporten is voor velen leuker dan alleen sporten. Daarom bieden wij voor onze leden verschillende groepslessen aan. Binnen deze groepslessen streven we naar een hoge kwaliteit van begeleiding, daarom bestaan onze groepen uit maximaal 8 tot 10 sporters per instructeur. 

U kunt zich voor groepslessen inschrijven op de whiteboards aan de muur in de fitnesszaal. Mocht u zich niet ingeschreven en er is nog plek in de groep kunt u aansluiten. Wanneer u zich heeft ingeschreven voor een groep verwachten wij natuurlijk wel dat u op tijd aanwezig bent.

SKI FIT

goed voorbereid op wintersport

Zoals elk jaar zullen ook dit jaar vele liefhebbers de kou trotseren om te gaan skiën, snowboarden of langlaufen. Een jaarlijks uitje waar lang naar uitgekeken wordt. Naast alle gezelligheid en de schnaps wordt er natuurlijk ook de nodige inspanning geleverd. Een goede conditie en ski fit lijf is dus ook essentieel om die gezelligheid tijdens en na het skiën te kunnen behouden.

EV heeft speciaal voor deze gelegenheid een programma ontwikkeld, genaamd "Ski Fit". Zes weken lang verzorgt Ivo trainingen met oefeningen gericht op het versterken van o.a. de been en buikspieren. Hierdoor beperkt u het risico op blessures of ongevallen. Samen met de groep zullen we verschillende spiergroepen klaar maken voor vele uren ski pret. Laten we wel wezen, dit zou voor velen van ons geen overbodige luxe zijn!

kosten: 

SKI FIT wordt dit jaar zonder extra kosten aangeboden aan de leden. U kunt zich inschrijven op het whiteboard in de zaal. Er wordt natuurlijk wel van u verwacht dat u op tijd aanwezig bent als u zich inschrijft. Niet ingeschreven betekend achter aan sluiten. Maximaal 10 deelnemers per les.

JEUGD

FITNESS

In onze jeugd ontwikkelt ons lichaam zich op alle vlakken. Daarom is het belangrijk om het op een gezonde manier uit te dagen. Bij fitness kan dit op verschillende manieren, zo kunnen we onze motoriek verbeteren maar ook onze kracht, balans en/of het uithoudingsvermogen. 

Bij EV sport jeugd onder begeleiding omdat het juist in deze belangrijke fase van ons leven van groot belang is dat oefeningen goed uitgevoerd worden.

Jeugd (<18) sport bij ons op afgesproken tijden onder begeleiding of samen met en onder verantwoordelijkheid van een volwassene (18+).

 

Een jeugd lidmaatsschap kost € 27,50 per maand. Er worden twee keer per week jeugd trainingen aangeboden.

65+

FITNESS

U bent of gaat met pensioen na uw leven hard gewerkt te hebben. Nu is het tijd voor rust! Toch?! Nou... 

Kent u de uitdrukking rust roest nog?

Als u van uw oude dag wilt blijven genieten, houdt uw lichaam dan fit.

Kom twee keer per week een uur meedoen in een vaste groep onder begeleiding. Voel u fitter en geniet van uw welverdiende oude dag!

Kosten:

U kunt kiezen tussen een onbeperkt abonnement en een tien rittenkaart. Natuurlijk bent u vrij om buiten de groep ook zelf nog extra te komen oefenen.

Functional

Training

Functioneel trainen is helemaal in! Dat is eigenlijk best logisch. Bij fitness maakt u door middel van oefeningen uw lichaam fitter. Zo kunt u spieren sterker maken, leniger worden, aan een betere conditie werken of bijvoorbeeld sneller worden. Vaak vinden deze oefeningen plaats op de apparaten.

Bij Functional Training worden de oefeningen geselecteerd op hoe functioneel ze zijn voor het dagelijks leven. Het grote voordeel is dat u in het dagelijks leven merkt dat u fitter, sterker of sneller wordt.

Glenn Simon verzorgt 1 keer per week een Functional Training in de fitnesszaal. Onze leden kunnen gratis deelnemen. Het is wel handig om even een plekje te reserveren. Dit kunt u doen door uw naam op het bord te schrijven. Heeft u zich ingeschreven en bent u op tijd? Dan wacht er een heerlijke workout op eigen niveau op u!

  • Google+ Logo
  • Facebook logo

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

8.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag:

9.00 uur - 13.00 uur

Contact:

Telefoon:

074 376 25 37

06 395 483 22

Mail:

info@evfysiotherapie.nl

Adressen:

De Berken 2a

7491 HJ Delden

Averinkstraat 30h

7491 ZC Delden