top of page

Tarieven & Vergoedingen

Met de juiste zorg

Kwaliteit van zorg staat of valt met aandacht voor de cliënt. Binnen onze praktijk doen wij ons best om zo goed mogelijk naar u als cliënt te luisteren. U bent immers ervaringsdeskundige op het gebied van uw klachten.

Uw verhaal bevat voor ons waardevolle informatie om een juiste diagnose te kunnen stellen en de behandeling daarop af te stemmen. Wij nemen dan ook de tijd voor uw behandeling. Een fysiotherapeutische afspraak duurt bij ons gemiddeld 25 minuten.

Onze tarieven

Bij niet nagekomen afspraken of wanneer u zich minder dan 24 uur van tevoren afmeld, zijn wij genoodzaakt de kosten bij u in rekening te brengen.

Tarieven 2022 fysiotherapie.PNG

Aandacht voor u!

Fysiotherapie is meer dan alleen het behandelen van uw pijnlijke of stijve spieren of gewrichten. Om u goed te kunnen helpen vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. U bent de cliënt en vanzelfsprekend staat u centraal, dit betekent dat we met u overleggen en naar u luisteren. Uw verhaal bevat voor ons essentiële informatie voor een gedegen onderzoek.

Binnen onze praktijk werken we met therapeuten met uiteenlopende specialisaties. Het voordeel hiervan is dat wij de behandelresultaten kunnen bespreken binnen de praktijk. Zo kunnen we snel schakelen en een zo goed mogelijke behandeling toepassen.

Wilt u meer weten over de vergoeding van fysiotherapie door uw zorgverzekering? Neem contact op met uw verzekering of kijk op fysiovergoeding.nl

Fysiotherapie in Delden | Overijssel

074 376 25 37

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page